Södertälje

Behandla ådernät och åderbråck i Södertälje

Om du överväger en behandling mot ådernät eller vill ta bort åderbråck i Södertälje är du varmt välkommen till oss på Narva Åderbråckscenter.

Vi har utvecklat vår verksamhet i Södertälje sedan 2019 och samarbetar med Telge Ortopedi på Storgatan 3 (ingång via gallerian och första hissen till höger, 4tr upp). I deras fräscha lokaler erbjuder vi konsultationer, behandling av ådernät och operation av åderbråck, allt på plats i Södertälje.

Här kan du läsa mer om åderbråck.

Förstklassig vård med moderna metoder

Då specialistläkare från vår huvudklinik i Stockholm reser till kliniken i Södertälje för att behandla patienter är vi stolta över att kunna erbjuda samma förstklassiga och säkra vård även här.

Vi arbetar enbart med moderna metoder som ger tydliga resultat och gör allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för varje enskild patient.

Ring oss på 08-666 20 30 för mer information eller för att boka in en tid för att behandla dina ådernät eller åderbråck på vår klinik i Södertälje.

Resebidrag

Vi erbjuder dig 1 000 kronor i resebidrag vid bokad operation om du bor mer än 5 mil från kliniken och uppger detta vid konsultationsbokning.

Boka tid

Ring: 08-666 20 30 för mer information eller tidsbokning.
Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret här. Skriv gärna med ditt telefonnummer så att vi enklare kan nå dig. 

Hitta till kliniken