Prislista – åderbråck, ådernät & synliga ådror

Prislista behandlingar

Grunden för vår verksamhet är att kunna erbjuda bästa möjliga säkerhet och kvalitet. För att kunna göra detta anställer vi bara personal med specialistkompetens. Vi väljer produkter, material och tekniker från ledande leverantörer inom området – detta för att kunna erbjuda bästa möjliga resultat.

Konsultation/nybesök 400 kr (250 kr eller frikort med remiss)
Antikroppstest 399 kr
Antigentest med reseintyg 499 kr
Åderbråcksbehandling från 5000 – 37000*
Ådror på händer, armar & dekolletage från 7 000 kr
Ådernätsbehandling, första behandling från 3700 kr
Ådernätsbehandling, andra behandling från 3700 kr

*Priset på åderbråcksbehandling beror på hur omfattande den är.

Betalningsalternativ

Priserna är ungefärliga och kan inte fastställas förrän bedömning gjorts av din läkare/sjuksköterska. Behandlingsmetod och omfattning avgör priset. Observera att dessa priser täcker hela behandlingen, inklusive återbesök. Vi garanterar att alla åderbråck försvinner. Hos oss kan du välja att betala med kort, Swish, faktura eller med en räntefri delbetalning på upp till 24 månader genom Svea Ekonomi.

Om du önskar att ansöka om delbetalning kan du ringa vår kundtjänst på 08-666 30 20 så hjälper vi dig.

Konsultation

Vid nybesök/konsultation med ultraljud kostar besöket i Stockholm 400 kronor utan remiss, 200 kronor med remiss eller frikort. För patienter på våra mottagningar utanför Stockholm kostar besöket också 400 kronor, vi har även möjlighet att ta emot patienter med remiss här. Vid nybesöket ställs en diagnos av en specialistläkare och en klinisk bedömning görs.