Priser

Prislista behandlingar

Grunden för vår verksamhet är att kunna erbjuda bästa möjliga säkerhet och kvalitet. För att kunna göra detta anställer vi bara personal med specialistkompetens. Vi väljer produkter, material och tekniker från ledande leverantörer inom området – detta för att kunna erbjuda bästa möjliga resultat.

Konsultation/nybesök 400 kr (200 kr eller frikort med remiss)
Antikroppstest 799 kr
Kombo: PCR & antikroppstest 2200 kr
PCR-test 1495 kr
Åderbråcksbehandling, ett ben 10 000 – 25 000 kr
Åderbråcksbehandling, två ben 18 000 – 37 000 kr
Ådror på händer, armar & dekolletage från 7 000 kr
Ådernätsbehandling, första behandling KAMPANJ: 3400 kr (ord.pris 4 700 kr)
Ådernätsbehandling, andra behandling 3000 kr

Betalningsalternativ

Priserna är ungefärliga och kan inte fastställas förrän bedömning gjorts av din läkare/sjuksköterska. Behandlingsmetod och omfattning avgör priset. Observera att dessa priser täcker hela behandlingen, inklusive återbesök. Vi garanterar att alla åderbråck försvinner. Hos oss kan du välja att betala med kort, Swish, faktura eller med en räntefri delbetalning på upp till 24 månader genom Svea Ekonomi.

Konsultation

Vid nybesök/konsultation med ultraljud kostar besöket i Stockholm 400 kronor utan remiss, 200 kronor med remiss eller frikort. För patienter på våra mottagningar utanför Stockholm kostar besöket också 400 kronor, vi har även möjlighet att ta emot patienter med remiss här. Vid nybesöket ställs en diagnos av en specialistläkare och en klinisk bedömning görs.

Våra tester

Vi genomför PCR-reseintyg för dig som ska ut och resa eller vill veta om du har en pågående Covid-19 infektion. Testet ger dig svar samma dag och intyg utfärdas på Engelska. Du kan även göra antikroppstest hos oss som  kan visa om du tidigare har varit sjuk i covid-19. Det kan visa om du nu utvecklat antikroppar som kan göra att du har ett skydd mot att insjukna i covid-19 igen.

OBSERVERA! Vi utför INGA tester om du har pågående symptom av sjukdom. Tidigast 14 dagar efter de sista symptomen är du välkommen att besöka våra kliniker för att utföra reseintyg eller testa dig för antikroppar.

Vid PCR-reseintyg behöver du ha med dig pass i samband med ditt besök.

Vi använder oss enbart av tester som är godkända av Folkhälsomyndigheten.