Följ Lojsan Wallins åderbråcksoperation

Lojsan Wallin hos åderbråcksspecialisterna

Influencern och Youtubern Lovisa ”Lojsan” Wallin är en av många nöjda patienter hos Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center. Lovisa besökte vår åderbråcksklinik i Stockholm för att få hjälp med sina åderbråck på ena benet. I hennes detaljerade vlogg från besöket får du en unik inblick i hur ett besök på kliniken går till.

Vi får följa Lojsan Wallin hela dagen inför besöket och ta del av hennes nervositet – men allt går bra och en något groggy Lojsan berättar efteråt om hur snabbt och smärtfritt besöket var. I videon svarar hon även på frågor efter besöket, och klippet innehåller mycket matnyttigt om du själv har funderat på en åderbråcksbehandling.

Åderbråcksbehandling hos Narva Kirurg Center

Den ”skumbehandling” som Lojsan fick hos oss är en av flera möjliga behandlingar som vi erbjuder mot åderbråck. Åderbråcken kan även tas bort med laserbehandling eller virknålsteknik, allt beroende på vad våra experter bedömer passar i ditt fall. Vilken behandling som passar dig bäst kommer vi fram till genom en noggrann undersökning med ultraljud varefter en diagnos kan ställas.

Vi tackar Lojsan Wallin för besöket och förtroendet och hoppas att behandlingen fortsatt har gett önskat resultat
Om du vill veta mer om åderbråck kan du läsa mer och boka tid här på hemsidan, eller boka via telefon direkt på 08-666 20 30.

Boka en tid hos Sveriges främsta experter inom åderbråcksbehandling