Åderbråck & Ådernät Stockholm | Åderbråcksspecialisterna ^

Åderbråck Stockholm | Ådernät Stockholm

Åderbråck- och ådernätsbehandling i Stockholm

Överväger du en ådernät- eller åderbråcksbehandling i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Narva Kirurg Center. Kliniken ligger på Narvavägen 30, precis vid Karlaplan på Östermalm i centrala Stockholm vilket gör att du lätt når oss såväl med bil som med kollektivtrafik.

Förstklassig vård och service i toppklass

Vi har två huvudfokus när vi arbetar – förstklassig vård och service i toppklass. För att lyckas med detta arbetar vi endast med moderna metoder som ger tydliga resultat. Det är även viktigt att behandlingen är smärtfri och återhämtningen går snabbt och smidigt, därför gör vi hela operationen enbart genom små hål, inga snitt och inga stygn. Vi vill dessutom utstråla en känsla av lyx och omhändertagande, därför är våra lokaler inredda med ett varmt och stilfullt uttryck.

Vi gör allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för att med varje patient komma fram till bästa resultat med minst komplikationer. Att vi valt att specialisera oss på just endast åderbråck och ådernät gör att vi på Åderbråcksspecialisterna har stor kompetens och kan leverera hög kvalitet samt att inkludera alla som besväras av detta.

Få behandlingar av specialister

Vi på Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center är specialister inom åderbråcksbehandlingar och har utfört över 30 000 behandlingar. Kontakta oss för att boka tid för behandling av åderbråck i Stockholm.

Vi erbjuder effektiv ådernätsbehandling såväl som åderbråcksbehandling med skum, laser och/eller virknålsteknik.

Landstingsfinansierad behandling av åderbråck

Vi har avtal med Landstinget gällande åderbråcksbehandlingar och detta innebär att Landstinget kan finansiera din behandling om du lider av en eller flera av följande symptom:

  • Hudförändringar
  • Bensår
  • Upprepade ytliga proppar 
  • Spontana blödningar


Läs mer om Landstingsfinansierad behandling här.

Kontakta oss gärna

Ring: 08-666 20 30 för mer information eller tidsbokning.

Välkommen!

Hitta till vår klinik

Vill du veta mer eller boka tid?