Ådernät- och åderbråcksbehandling i Luleå

Är du intresserad av att behandla ådernät eller åderbråck i Luleå är du varmt välkommen till oss på Narva Åderbråckscenter. Vi har under 2020 öppnat en tionde verksamhet som är belägen i Luleå. 

Vi samarbetar med Lyxx Luleå på Storgatan 42. I deras fräscha lokaler erbjuder vi konsultationer, operation av åderbråck och behandling av ådernät.

Läs mer här om behandling av åderbråck.

Få behandling av specialister

Vi på Narva Åderbråckscenter är specialister inom ådernät- och åderbråcksbehandlingar och har utfört över 30 000 behandlingar. Att vi valt att enbart fokusera på åderbråck och ådernät innebär att vi har hög kompetens och kan fokusera på att erbjuda behandlingar av högsta kvalitet.

Ring oss på 08-666 20 30 för att boka tid för att behandla ådernät eller ta bort åderbråck på vår klinik i Luleå. Varmt välkommen!

Resebidrag

Vi erbjuder dig 1 000 kronor i resebidrag vid bokad operation om du bor mer än 5 mil från kliniken och uppger detta vid konsultationsbokning.

Kontakta oss gärna

Ring: 08-666 20 30 för mer information och/eller tidsbokning. Du kan även boka tid här. Lämna gärna ditt telefonnummer så att vi enklare kan nå dig. 

Välkommen!

Uteblivet besök debiteras med 400kr.

Hitta till vår klinik

Du hittar oss på Storgatan 42 i Luleå.

Centralbokning

08-666 20 30