Åderbråck och ådernät på benen | Narva Kirurg Center | Behandling i Sundsvall ^

Åderbråck Sundsvall | Ådernät Sundsvall

Åderbråck Sundsvall

Nytt för i år är att Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center erbjuder bedömning och behandling av åderbråck och ådernät i Sundsvall. Vi finns på Sundsvall Wellness Center centralt beläget på Nytorget 2. Ett första besök med ultraljud kostar 400 kr.

Ring: 08-666 20 30 för information och bokning!

Behandling av åderbråck i Sundsvall

Vänd dig till oss om du är intresserad av att ta bort åderbråck som du upplever störande. Vi erbjuder högspecialiserad åderbråcksbehandling i Sundsvall på en modern och centralt belägen klinik. Detta gäller både ådernät och åderbråck.

Beroende på åderbråckens placering och hur de ser ut kan vi för tillfället erbjuda tre typer av behandlingar: Laserbehandling, behandling med skum samt så kallad virknålsteknik. I många fall använder vi en kombination av dessa metoder för att uppnå bästa möjliga resultat. Våra kirurger har lång erfarenhet av att arbeta med åderbråck och många nöjda kunder som kan vittna om deras kompetens.

Klicka vidare för att få mer detaljerad information om åderbråck och om hur behandlingen går till.

klinik Sundsvall

Ådernät Sundsvall

Ådernät är tunna blodkärl synliga i hudens yttre lager. Ådernätsbehandlingen sker med hjälp av injektioner.

Med en ytterst fin nål sprutas ett kärlretande ämne (Aethoxysclerol) in i ådernäten vilket gör att kärlen till slut skrumpnar och bleknar helt. Resultat där inte några spår av ådernäten syns kan dock inte garanteras då detta beror på varje enskild patients specifika situation.

Klicka vidare för att få mer detaljerad information om åderbråck och om hur behandlingen går till.

Kontakta oss för att boka in en ådernätsbehandling på vår klinik i Sundsvall.

bild från kliniken i Sundsvall

Goda samarbetspartners

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center sitter idag tillsammans med ett antal olika vårdgivare på Sundsvall Wellness Center. Detta för att kunna bredda vår verksamhet till fler orter i Sverige än Stockholm. I Sundsvall huserar vi centralt i moderna och fullt utrustade lokaler på Nytorget 2. Våra partners på Polarkliniken har varit verksamma i över tio år och arbetar idag främst med estetisk kirurgi såsom fettsugning, bröstlyft och ögonlocksplastik. Övriga vårdgivare inkluderar Elexus Beauty och Belle Visage.

Pålitlig och skonsam åderbråcksbehandling i Sundsvall