Sundsvall

Ådernät- och åderbråcksbehandling i Sundsvall

Narva Åderbråckscenter erbjuder på vår klinik i Sundsvall konsultationer, operation och behandling av åderbråck och ådernät. Hit är du alltid välkommen om du har problem med ådernät eller åderbråck i Sundsvall.

Vi finns på Sundsvall Wellness Center, centralt beläget på Nytorget 2. Hit kommer våra specialistläkare från huvudkliniken i Stockholm, så att vi kan ge samma högklassiga vård som på alla våra kliniker i Sverige. Ett första besök med undersökning genom ultraljud kostar 400 kronor.

Läs mer här om behandling av åderbråck.

Operera åderbråck Sundsvall – Resebidrag

Vi erbjuder dig som kund i Sundsvall 1 000 kronor i resebidrag om du bokar operation och bor mer än 5 mil från kliniken – glöm inte att uppge detta vid din konsultationsbokning.

Kontakta oss på 08-666 20 30 för mer information om våra behandlingar och för bokning av konsultation och behandling av ådernät eller åderbråck i Sundsvall!

Behandling av åderbråck i Sundsvall

Vänd dig till oss om du är intresserad av att ta bort åderbråck som du upplever störande. Vi erbjuder högspecialiserad åderbråcksbehandling i Sundsvall på en modern och centralt belägen klinik. Detta gäller både ådernät och åderbråck.

Beroende på åderbråckens placering och hur de ser ut kan vi för tillfället erbjuda tre typer av behandlingar: Laserbehandling, behandling med skum samt så kallad virknålsteknik. I många fall använder vi en kombination av dessa metoder för att uppnå bästa möjliga resultat. Våra kirurger har lång erfarenhet av att arbeta med åderbråck och många nöjda kunder som kan vittna om deras kompetens.

Klicka vidare för att få mer detaljerad information om åderbråck och om hur behandlingen går till.

Ådernät Sundsvall

Ådernät är tunna blodkärl synliga i hudens yttre lager. Ådernätsbehandlingen sker med hjälp av injektioner.

Med en ytterst fin nål sprutas ett kärlretande ämne (Aethoxysclerol) in i ådernäten vilket gör att kärlen till slut skrumpnar och bleknar helt. Resultat där inte några spår av ådernäten syns kan dock inte garanteras då detta beror på varje enskild patients specifika situation.

Klicka vidare för att få mer detaljerad information om åderbråck och om hur behandlingen går till.

Kontakta oss för att boka in en ådernätsbehandling på vår klinik i Sundsvall.

Uteblivet besök debiteras med 400kr.

Goda samarbetspartners

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center sitter idag tillsammans med ett antal olika vårdgivare på Sundsvall Wellness Center. Detta för att kunna bredda vår verksamhet till fler orter i Sverige än Stockholm. I Sundsvall huserar vi centralt i moderna och fullt utrustade lokaler på Nytorget 2. Våra partners inkluderar bland annat Polarkliniken, Elexus Beauty och Belle Visage.