Åderbråcken är som bortblåsta! – Emma 38

Emma är 38 år och har gjort en behandling för att ta bort åderbråck på båda benen. Hon kände att hon var för ung för att besväras av åderbråck och led mycket av det rent estetiskt.

– Det kändes väldigt kämpigt. Jag är inte ens 40 år gammal men det kändes som att mina ben var så mycket äldre. Jag hade ingen smärta eller andra fysiska problem men rent estetiskt led jag mycket av mina åderbråck, säger Emma.

Emma googlade behandling mot åderbråck och fann att Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center hade bra recensioner och valde därför att boka en tid.

När hon får frågan om hur hon upplevde bemötandet hos Narva Kirurg Center svarar hon med ett leende att det kändes mycket trevligt och proffsigt.

Emma träffade Dr. Jacob Eriksson vid sin konsultation och kände sig trygg när han förklarade hur allt skulle gå till.

– Jag bokade operationen på stört och såg mycket fram emot min operation, säger Emma. När jag sedan väl låg på operationsbordet gjorde själva bedövningen ganska ont men det gick bra. Jag fick vila och fick lite fika och sedan kunde jag gå hem igen.

När frågan om hur återhämtningen gått kommer upp säger hon att det gått väldigt bra och smärtfritt och nu idag har endast några små, knappt synliga ärr kvar på benen.

– Om någon jag känner berättar för mig att de besväras av åderbråck eller ådernät kommer jag absolut att tipsa om Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center, säger Emma glatt!

Boka en tid hos Sveriges främsta experter inom åderbråcksbehandling