Priser | Åderbråcksspecialisterna ^

Priser

Din trygghet är viktig för oss!

För att du ska känna dig trygg att komma till oss under den rådande situationen bjuder vi dig på en taxiresa vid privatbetalande åderbråcksoperationer upp till 1200 kronor mot uppvisande av kvitto. Gäller endast i Stockholm. På våra mottagningar utomläns gäller enbart resebidraget som vanligt.

För din trygghet erbjuder vi nu även gratis telefonkonsultationer. Du ringer och bokar dessa som en vanlig konsultation och anger ditt telefonnummer så kommer vi att ringa upp dig på din bokade tid.

Prislista behandlingar 
Åderbråcksbehandling, ett ben 10.000 – 22.000 kr
Åderbråcksbehandling, två ben 18.000 – 35.000 kr
   
 Ådror på händer, armar & dekolletage från 7.000 kr
Ådernätsbehandling, första behandling 4.700 kr
Ådernätsbehandling, andra behandling från 3.000 kr

Priserna är ungefärliga och kan inte fastställas förrän bedömning gjorts av din läkare/sjuksköterska. Behandlingsmetod och omfattning av åderbråck avgör priset. Observera att dessa priser täcker hela behandlingen, inklusive återbesök. Vi garanterar att alla åderbråck försvinner.

Hos oss kan du välja att betala med kort, Swish, faktura eller med en räntefri delbetalning på upp till 24 månader genom Svea Ekonomi.

Ansök själv om delbetalning här!

Vid nybesök/konsultation med ultraljud kostar besöket i Stockholm 350 kronor utan remiss, 150 kronor med remiss eller frikort. För patienter på våra mottagningar utanför Stockholm kostar besöket också 350 kronor, vi har även möjlighet att ta emot patienter med remiss här. Vid nybesöket ställs en diagnos av läkare och en klinisk bedömning görs. 

För information kring landstingsfinansierad vård, var god läs mer under "Landstingsvård".

Grunden för vår verksamhet är att kunna erbjuda bästa möjliga säkerhet och kvalitet. För att kunna göra detta anställer vi bara personal med specialistkompetens. Vi väljer produkter, material och tekniker från ledande leverantörer inom området – detta för att kunna erbjuda bästa möjliga resultat.

Prisvärda behandlingar hos Åderbråcksspecialisterna