Ådernät- och åderbråcksbehandling i Umeå

Hos Narva Åderbråckscenter kan du få hjälp med ådernät och åderbråcksbehandling i Umeå. Vi har utvecklat vår klinik för åderbråck i Umeå sedan 2019. Här samarbetar vi med Husläkarna Hälsocentral på Storgatan 28C, vars moderna och fräscha lokaler vi använder för konsultation, behandling och operationer av åderbråck och ådernät i Umeå.

Här kan du läsa mer om åderbråck.

Operera åderbråck Umeå – Specialistbehandling på plats

Våra specialistläkare från Stockholm reser till Umeå för behandlingar och operation av åderbråck, och vi är stolta över att kunna erbjuda samma förstklassiga och säkra vård som på alla våra kliniker i Sverige.

Ring vårt huvudkontor på 08-666 20 30 för att boka en tid eller få mer information om våra behandlingar på kliniken i Umeå. Välkommen!

Resebidrag

Som kund hos oss kan du få 1 000 kronor i resebidrag vid bokad operation om du bor längre bort än 5 mil från kliniken och uppger detta vid bokning av konsultation.


Experter på ådernät i Umeå

Vi hjälper dig att ta bort ådernät med en säker och välbeprövad metod. Någon av våra kunniga kirurger tar hand om dig under hela processen. Metoden bygger på injicering av det kärlretande medlet Aethoxysclerol i kärlen. Detta sker med hjälp av en mycket tunn nål och leder till att ådernäten bleks och slutligen skrumpnar ihop. Resultat där inga spår av ådernäten syns kan dock aldrig garanteras då det beror på varje enskild patients specifika situation. Kontakta oss gärna om du har mer frågor eller vill boka in en tid.

Läs mer om behandling av ådernät.

Vi tar hand om dina åderbråck

Boka in en tid med någon av våra kunniga kirurger i Umeå för att få bort åderbråck. Behandlingen inleds med en första undersökning med ultraljud där vi fastställer åderbråckens status för att hitta bästa möjliga metod att gå vidare med. Vi kan erbjuda tre olika behandlingar som även går att kombinera vid behov.

  • Laserbehandling – gör att man slipper göra snitt i huden.
  • Skumbehandling – en kemisk behandling som gör att venen kollapsar
  • Virknålsteknik – via millimeterstora hål i huden tar vi bort synliga åderbråck. Används ofta i kombination med andra metoder.

Andelningen till att vi erbjuder olika typer av behandling är för att allas situation är olika och åderbråck och ådernät kan se mycket olika ut från patient till patient. Oavsett vilken metod som passar dig bäst kan du lita på att vi ser till att du får bästa möjliga behandling för dina åderbråck hos oss på Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center.

Känner du dig osäker är du alltid välkommen att ringa oss för att prata igenom allt innan du fattar beslut om behandling.

Uteblivet besök debiteras med 400kr.

I samarbete med Husläkarna Hälsocentral i Umeå

Narva Åderbråckscenter arbetar tillsammans med Husläkarna Hälsocentral i Umeå för att kunna erbjuda våra tjänster till en större kundkrets. Kliniken ligger centralt belägen på Storgatan 28B och är utrustad med toppmodern utrustning i fräscha lokaler.