Åderbråck Umeå | Ådernät Umeå

Ådernät- och åderbråcksbehandling i Umeå

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center har sedan 2019 utvecklat sin verksamhet i Umeå. Vi samarbetar med Husläkarna Hälsocentral på Storgatan 28C. I deras fräscha lokaler erbjuder vi konsultationer, operation av åderbråck och behandling av ådernät, allt på plats i Umeå.

Då specialistläkare från vår huvudklinik i Stockholm reser till Umeå är vi stolta över att erbjuda samma förstklassiga och säkra vård som överallt i Sverige.

Ring: 08-666 20 30 för mer information eller för att boka in en tid.

Resebidrag

Vi erbjuder dig 1 000 kronor i resebidrag vid bokad operation om du bor mer än 7 mil från kliniken och uppger detta vid konsultationsbokning.

En kort liten text om vad ni kan hjälpa till med under den 22 november t.ex.

En kort liten text om vad ni kan hjälpa till med under den 10 november t.ex.

Experter på ådernät i Umeå

Vi hjälper dig att ta bort ådernät med en säker och välbeprövad metod. Någon av våra kunniga kirurger tar hand om dig under hela processen. Metoden bygger på injicering av det kärlretande medlet Aethoxysclerol i kärlen. Detta sker med hjälp av en mycket tunn nål och leder till att ådernäten bleks och slutligen skrumpnar ihop. Resultat där inga spår av ådernäten syns kan dock aldrig garanteras då det beror på varje enskild patients specifika situation. Kontakta oss gärna om du har mer frågor eller vill boka in en tid.

Läs mer om behandling av ådernät.

Vi tar hand om dina åderbråck

Boka in en tid med någon av våra kunniga kirurger i Umeå. Behandlingen inleds med en första undersökning med ultraljud där vi fastställer åderbråckens status för att hitta bästa möjliga metod att gå vidare med. Vi kan erbjuda tre olika behandlingar som även går att kombinera vid behov.

  • Laserbehandling, som gör att man slipper göra snitt i huden.
  • Skumbehandling, som är en kemisk behandling som leder till att den aktuella venen kollapsar
  • Virknålsteknik, som gör millimeterstora hål i huden för att ta bort synliga åderbråck och som ofta används i kombination med andra metoder.

Andelningen till att vi erbjuder olika typer av behandling är för att allas situation är olika och åderbråck och ådernät kan se mycket olika ut från patient till patient. Oavsett vilken metod som passar dig bäst kan du lita på att vi ser till att du får bästa möjliga behandling för dina åderbråck hos oss på Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center. Känner du dig osäker är du alltid välkommen att ringa oss för att prata igenom allt innan du fattar beslut om behandling.

I samarbete med Husläkarna Hälsocentral i Umeå

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center arbetar tillsammans med Husläkarna Hälsocentral i Umeå för att kunna erbjuda våra tjänster till en större kundkrets. Kliniken ligger centralt belägen på Storgatan 28B och är utrustad med toppmodern utrustning i fräscha lokaler.

Centralbokning

08-666 20 30

Se våra kliniker