Åderbråck och ådernät på benen | Narva Kirurg Center | Behandling i Umeå ^

Åderbråck Umeå | Ådernät Umeå

Åderbråck Umeå

Åderbråcksspecialisterna Kirurg Center har från och med september 2019 utvecklat sin verksamhet i Umeå. Vi samarbetar med Husläkarna Hälsocentral. I deras fräsha lokaler erbjuder vi både mottagning och operation/behandling mot både åderbråck och ådernät. Våra erfarna kärlkirurger från Stockholm reser till Umeå för att kunna erbjuda samma förstklassiga vård som de erbjuder i huvudstaden. Ring: 08-666 20 30 för mer information eller för att boka in en tid.

Experter på ådernät i Umeå

Vi hjälper dig att ta bort ådernät med en säker och välbeprövad metod. Någon av våra kunniga kirurger tar hand om dig under hela processen. Metoden bygger på injicering av det kärlretande medlet Aethoxysclerol i kärlen. Detta sker med hjälp av en mycket tunn nål och leder till att ådernäten bleks och slutligen skrumpnar ihop. Resultat där inga spår av ådernäten syns kan dock aldrig garanteras då det beror på varje enskild patients specifika situation. Kontakta oss gärna om du har mer frågor eller vill boka in en tid.

Läs mer om behandling av ådernät.

Vi tar hand om dina åderbråck

Boka in en tid med någon av våra kunniga kirurger i Umeå. Behandlingen inleds med en första undersökning med ultraljud där vi fastställer åderbråckens status för att hitta bästa möjliga metod att gå vidare med. Vi kan erbjuda tre olika behandlingar som även går att kombinera vid behov.

  • Laserbehandling, som gör att man slipper göra snitt i huden.
  • Skumbehandling, som är en kemisk behandling som leder till att den aktuella venen kollapsar
  • Virknålsteknik, som gör millimeterstora hål i huden för att ta bort synliga åderbråck och som ofta används i kombination med andra metoder.

Andelningen till att vi erbjuder olika typer av behandling är för att allas situation är olika och åderbråck och ådernär kan se mycket olika ut från patient till patient. Oavsett vilken metod som passar dig bäst kan du lita på att vi ser till att du får bästa möjliga behandling för dina åderbråck hos oss på Åderbråcksspecialisterna. Känner du dig osäker är du alltid välkommen att ringa oss för att prata genom allt innan du fattar beslut om behandling.

I samarbete med Husläkarna Hälsocentral i Umeå

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center arbetar tillsammans med Husläkarna Hälsocentral i Umeå för att kunna erbjuda våra tjänster till en större kundkrets. Kliniken ligger centralt belägen på Storgatan 28B och är utrustad med toppmodern utrustning i fräscha lokaler.

Vi behandlar dina åderbråck i Umeå