Åderbråck och ådernät på benen | Narva Kirurg Center | Behandling i Umeå ^

Åderbråck Umeå | Ådernät Umeå

Åderbråck Umeå

Narva Kirurg Center har från och med juni 2018 valt att bredda sin verksamhet genom att etablera en filial i Umeå. Detta sker i samarbete med Polarkliniken där våra erfarna kärlkirurger erbjuder högklassig behandling av åderbråck och ådernät. Ring: 090-77 25 40 för mer information eller för att boka in en tid.

Experter på ådernät i Umeå

Vi hjälper dig att ta bort ådernät med en säker och välbeprövad metod. Någon av våra kunniga kirurger i Umeå tar hand om dig under hela processen. Metoden bygger på injicering av det kärlretande medlet Aethoxysclerol i kärlen. Detta sker med hjälp av en mycket tunn nål och leder till att ådernäten bleks och slutligen skrumpnar ihop. Resultat där inga spår av ådernäten syns kan dock aldrig garanteras då det beror på varje enskild patients specifika situation. Kontakta oss gärna om du har mer frågor eller vill boka in en tid.

Läs mer om behandling av ådernät.

Vi tar hand om dina åderbråck

Boka in en tid med någon av våra kunniga kirurger på plats i Umeå. Behandlingen inleds med en första undersökning med ultraljud där vi fastställer åderbråckens status för att hitta bästa möjliga metod att gå vidare med. Vi kan erbjuda tre olika behandlingar som även går att kombinera vid behov.

  • Laserbehandling, som gör att man slipper göra snitt i huden.
  • Skumbehandling, som är en kemisk behandling som leder till att den aktuella venen kollapsar
  • Virknålsteknik, som gör millimeterstora hål i huden för att ta bort synliga åderbråck och som ofta används i kombination med andra metoder.

Oavsett vilken metod som passar dig bäst kan du lita på att vi ser till att du får bästa möjliga behandling för dina åderbråck hos oss på Narva Kirurg Center. Känner du dig osäker är du alltid välkommen att ringa oss för att prata genom allt innan du fattar beslut om behandling.

I samarbete med Polarkliniken

Narva Kirurg Center arbetar tillsammans med Polarkliniken i Umeå för att på så sätt kunna erbjuda våra tjänster till en större kundkrets. Kliniken ligger centralt belägen på Västra Norrlandsgatan och är utrustad med toppmodern utrustning i fräscha lokaler.

Vi behandlar dina åderbråck i Umeå